Locatieverhuur

Locatieverhuur

Wij hebben twee bijzondere locaties die beschikbaar zijn voor vergaderingen, workshops of bijeenkomsten met een uniek tintje. Uiteraard inclusief openbaar wifi en een beamer met geluidsondersteuning. Tussendoor een lekkere lunch, een BeemsterBeleving activiteit zoals een workshop kaasmaken: wij verzorgen het graag voor u.

De Molenschuur:

Splinternieuw en met het mooiste uitzicht van de Beemster. Een ruime en lichte ruimte die huiselijk is ingericht met eenvoudig verplaatsbare tafels en een grote hoekbank. Gelegen naast de monumentale molen de Nachtegaal in Middenbeemster.

Maximale capaciteit voor vergaderingen 20 personen, voor andere zakelijke bijeenkomsten zoals presentaties tot 40 personen.

Lunch en diner verzorgen we graag voor u.

Vergaderarrangement 1: E 340,- ex BTW (eventueel met aansluitende lunch)
1 dagdeel, groep tot 20 personen, onbeperkt koffie/thee/koekjes

Vergaderarrangement 2: E 435,- ex BTW en E 22,50 ex BTW pp voor de lunch
2 dagdelen, groep tot 20 personen, onbeperkt koffie/thee/koekjes en tussendoor een luxe lunch met belegde broodjes, zuivel, Beemster appelsap en fruit.

 

 

De kaasboerderij:

Direct naast de kaasmakerij kunt u gebruik maken van de sfeervolle dars. Deze ruimte wordt van maandag tot donderdag gebruikt als ‘kantine’ voor de zorgcliënten en kan daarbuiten flexibel worden ingezet. Rustieke tafels en authentieke elementen zorgen voor een unieke setting midden op de boerderij. Capaciteit vergaderingen 20 personen, verder in overleg.